Zijde bloemen

Een alternatief voor levende bloemen en planten zijn de look-a-likes van zijde en de bloemvormen van foam. Beide kunstproducten die enkel en alleen een decoratieve waarde hebben.

Bij Anemoon zult u slechts een beperkt assortiment zijde- en foam bloemen en planten vinden. Wij stellen wel zeer hoge eisen aan de zijde. Wij zijn ook van mening dat de kwaliteit van het zijde zo goed moet zijnĀ  dat deze bloemen en planten van een afstand bijna niet van echt te onderscheiden mogen zijn. Bij foam bloemen vinden wij naast de kwaliteit vooral de decoratieve/creatieve waarde erg belangrijk.

Wanneer kiest u voor zijde? Dat is een lastig te beantwoorden vraag. Veel gehoorde kreten zijn o.a.: geen water geven, dus lekker makkelijk; ik heb geen groene vingers; ik sta veel op beurzen en vind zijde gemakkelijker met vervoer en opslag; etc. etc. Onze ervaring is echter dat het vooral de excuses zijn die men doet besluiten om voor zijde te kiezen. Welk excuus hebt u?

Door de goede relaties met onze leveranciers is er heel veel mogelijk. De medewerkers van Anemoon zijn u graag van dienst met het geven van advies en om u te helpen met het maken van uw keuze.