Kantoorbeplanting

Voor veel bedrijven en instellingen is het inmiddels wel duidelijk, maar sommige mensen vragen zich nog steeds af wat het nut is van planten op de werkplek. Voor hen zou het goed zijn om het youtube-filmpje eens te bekijken. 

Veel mensen hebben een duidelijke behoefte aan een rustpunt in een natuurlijke omgeving. Een door Anemoon op uw bedrijf afgestemde kantoorbeplanting levert een belangrijke bijdrage aan een sfeer waarbinnen men zich erg op zijn gemak voelt. 

Het moge duidelijk zijn dat men betere prestaties levert wanneer de sfeer goed is en men zich op zijn gemak voelt. En dat de behoefte om zich ziek te melden dan vele malen kleiner zal zijn. Een investering in planten op de werkplek verdient zich dus terug door lagere ziektekosten. 

Daarnaast zorgt een goed overwogen kantoorbeplanting voor een esthetische upgrading van uw bedrijf. Met een onderhoudsabonnement krijgen uw planten een vakkundige verzorging en blijven ze in goede conditie waardoor ze ook hun representatieve waarde blijven behouden.

Hydrocultuur In potgrond Voorbeelden plantarrangementen