Advies aan huis

U kent dat wel. Al jaren achtereen heeft uw woonkamer dezelfde uitstraling. U wilt al een tijdje wat anders, maar heeft er wat minder feeling voor om alles weer opnieuw op elkaar af te stemmen. Hulp is gewenst.

Voor Anemoon is deze situatie een enorme uitdaging. Nadat u uw nieuwe meubeltjes e.d. heeft laten plaatsen komen wij graag bij u langs om u een persoonlijk advies op maat te geven. U heeft vragen als: Welke potten en vazen passen het beste bij ons interieur? Waar zouden we deze het beste kunnen plaatsen? Welke bloemen en planten zijn dan het meest geschikt? Hebben we ook nog plek voor een schitterend interieurstuk? En wat dan? Maar zeker heel belangrijk: Wat zijn uw eigen wensen en ideeën? Op al deze vragen en meer proberen wij dan samen met u een zo goed mogelijk antwoord te geven zonder dat wij ons met uw inrichting willen bemoeien.

Voor zo'n advies aan huis vragen wij natuurlijk wel een kleine vergoeding. Maar mocht ons advies de inleiding zijn tot een daadwerkelijke aankoop bij Anemoon, dan worden de kosten van deze advisering weer in mindering gebracht op het aankoopbedrag.