Abonnementen

U weet zelf wel hoe belangrijk de eerste indruk is van iemand die ergens binnenkomt. De klant/gast moet zich op zijn gemak voelen. Dat geldt dus ook voor uw onderneming. 

Bloemen dragen daar aan bij. Zij verhogen de sfeer en hebben een inspirerende uitwerking op mensen. Mits ze vers zijn natuurlijk. Dan zijn ze het visitekaartje van uw zaak. De receptiebalie, de vergaderruimte, de directiekamer en de toonbank zijn zo maar een paar voorbeelden waar bloemen een belangrijke rol spelen. 

Een bloemenabonnement van Anemoon is daarbij een handige en slimme keuze. U heeft er zelf dan geen omkijken naar. Het is er in diverse prijsklassen en het geheel kan volledig afgestemd zijn op uw wensen, maar u kunt zich ook telkens weer laten verrassen door de creativiteit van onze medewerkers. Zij houden dan rekening met de seizoenen en met speciale en/of feestdagen. Op een vooraf overeengekomen vaste dag in de week leveren wij de bloemen in een bruikleenvaas af op uw locatie. En de oude nemen wij dan weer mee terug.


 

 

Meer voorbeelden ..