Potten en vazen

Er is tegenwoordig nogal wat te koop. Stap eens een willekeurige winkel binnen en je vindt er vast wel een hoek(je) met wat glas, aardewerk, zink e/o riet. En alles lijkt een beetje op elkaar.

Wij doen het anders. Naast de eenvoudige standaard potten en vazen streven we bij Anemoon zo veel mogelijk naar een exclusiever assortiment. Zo hebben wij o.a. met de mond geblazen glaswerk en handgemaakt pottenbakkers aardewerk van gerenommeerde leveranciers uit binnen- en buitenland in onze winkel. Het aantal producten dat eerlijk geproduceerd en/of van hergebruikte/gerecyclede materialen gemaakt wordt groeit nog steeds. 

Veel producten waar wij de alleenverkoop van hebben binnen de regio of die maar bij een beperkt aantal winkels verkrijgbaar zijn. En vooral producten waar wij trots op zijn en waar u blij van wordt. Dat kan zijn vanwege de kwaliteit, de materiaalkeuze, de kleur(en) e/o het design. Potten, vazen en schalen met een schoonheid die nooit gaat vervelen.

Mede door het veelvuldig bezoeken van vakbeurzen en huisshows houden wij de markt sterk in de gaten om u telkens weer te kunnen verrassen met nieuwe producten, modellen en kleuren.