Kleurrijke verhalen

Van 20 t/m 30 september 2017 doet Anemoon wederom mee aan deze eigenzinnige en eigentijdse campagne van bloemenveiling Plantion. Een campagne met inspirerende verhalen achter bloemen en planten die inhaakt op de behoefte van u als consument aan meer inspiratie.

Kortingsbon

Bij aankoop van bloemen en planten van € 15.00 of meer krijgt u van ons een kleur(rijk)boek met daarin een tegoed van € 7.50 voor een volgende aankoop. Op = op. U activeert het tegoed met de unieke code (deze staat op achterzijde van het boek) en print de kortingsbon uit die u daarna per email ontvangt.
Deze bon mag u in oktober of november 2017 in onze winkel inleveren bij een volgende aankoop van € 15.00 of meer. U mag maximaal 1 kortingsbon per keer inleveren. Deze bonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Kleurwedstrijd

Achterin het boek vindt u een kleurplaat die u uiterlijk 30 november 2017 bij ons in de winkel kunt inleveren. Na 1 januari 2018 wordt de winnaar van deze kleurwedstrijd bekend gemaakt op de Facebookpagina van Bloemenveiling Plantion. (www.facebook.com/BloemenveilingPlantion)

Kijk ook eens op www.kleurrijkeverhalen.nl. Daar vind u diverse verhalen met een bijbehorend filmpje. Ook kunt u daar zelf uw eigen verhaal insturen.