Anemoon is 'Mijn Bloemist' van Flevoland

Bloemenspeciaalzaak Anemoon in Dronten is de provinciale winnaar voor Flevoland geworden in de verkiezing 'Mijn Bloemist van het jaar 2015-2016'.

'Mysterieshopper' op bezoek

Gedurende de provinciale ronde, die tot en met 30 mei duurde, konden klanten hun stem uitbrengen en de deelnemende bloemisten belonen met een cijfer. Ook kregen deze bloemisten onder andere een 'mysteryshopper' op bezoek en werden zij beoordeeld door een vakjury.
De afgelopen twee weken zijn alle resultaten verzameld, beoordeeld en vergeleken en deze week kregen iedere dag een paar bloemisten te horen dat zij de winnaar van hun provincie zijn geworden. Op donderdag was Flevoland aan de beurt en kwam de organiserende brancheorganisatie VBW naar Dronten om Anemoon te feliciteren en de prijs te overhandigen.

Duurzame Bloemist

Eerder dit jaar werd Anemoon Dronten ook al als eerste, en tot nu toe nog steeds enige, in Flevoland gecertificeerd als Duurzame Bloemist. Wim en Coby Manders zijn erg trots op het behaalde resultaat. 'We zouden dit nooit bereikt hebben zonder de fantastische inzet van onze medewerkers'.

Klanten geven een 9.2

Anemoon kreeg van de klanten gemiddeld een 9.2 toebedeeld. 'Voor hen doen wij dit natuurlijk allemaal', aldus het blije Dronter ondernemersechtpaar. 'Het geeft ons de bevestiging dat we goed bezig zijn'.
Anemoon strijdt deze zomer samen met de winnaars van de andere provincies om een plek bij de laatste drie. Zij gaan uitmaken wie in november de landelijke winnaar wordt van de ‘Mijn Bloemist van het jaar 2015-2016’.

(bron: flevopost.nl)

 

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar

De verkiezing is een initiatief van ‘Mijn Bloemist’, het communicatielabel waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot.

Lees verder op:

Omroep Flevoland

Winkelcentrum Suydersee

Flevopost