Thema's

Thema's zijn periodiek, veelal jaarlijks, terugkerende momenten die voor iedereen zijn. Momenten waarop je aan elkaar denkt of met elkaar samen bent.

Bij elk thema past een eigen manier van bloemgebruik. Zo voeren rode en knalroze rozen, eventueel gecombineerd met hartjes, de boventoon op valentijndag, en is er met moederdag naast de rozen ook veel vraag naar andere soorten (lievelings-)bloemen.

Met pasen blijft vooral de vraag naar gele en/of witte (voorjaars-)bloemen groot in combinatie met eitjes, veertjes en stro. En voor een andere kijk op deze periode werken we steeds vaker met leuke zachte pasteltinten.

In de weken voor kerst nemen we extra veel tijd en ruimte om onze bruisende en creatieve idee├źn tot uitdrukking te brengen in inspirerende arrangementen, van traditioneel tot strak en modern.

Andere thema's zijn bijv. de EK's en WK's waarbij alles oranje is. Of de halloween waarbij we het oranje veelal combineren met donkere herfsttinten. En een hot news item? Anemoon speelt er op in.


 

Pasen

Meer voorbeelden ..